About

About Art

Arta simplității este un puzzle de complexitate

Ionut Hazu este un artist autodidact, nascut in orasul Bacau, Romania. Totul a început când avea 15 ani, când a luat un creion și a început să schițeze tot felul de lucruri, inclusiv benzi desenate.

După o pauză lungă, mai precis în 2012, el îndrăznește să continue povestea începută în adolescență. Acum, el poate spune că își trăiește visul! El observă și exprimă cu ajutorul perii de vopsea, a formelor și a povestilor care depășesc vizorul. Nu-i lipseste nimic!

Operele lui de artă sunt propria lui limba care nu ar fi exprimata la fel în cuvinte. Ionuț Hazu prezintă societății un limbaj temperamental asemănător cu cel al unui politician. Barbatul ce și a asumat o anumita verticalitate întretaie T-ul unui om fără o falsă umilință. Spune atât de multe. Determinat și convingător.

Artistul nu lasă loc de îndoială. Unele dintre lucrările sale au rănit foarte mult! De ce? Deoarece între el și întâmplările lumii se află neputința noastră și slăbiciunea, lipsa de discernământ și luciditate. Lucrările de artă ale lui Ionut Hazu sunt vii, mature, pline de pasiune, altele sunt virale, puternice, cu umor subțire.

Despre mine

Name: Hazu Ionut

Location: Romania

Nu mă despart de opera mea de artă, dar sunt fericită că va fi într-o casă specială.

Expoziții

Romania:

Sara Good Art Gallery

Nest hub -Community&Coworking

Intră în contact

Bacau, ROMANIA

+40

contact@ionuthazu.ro

hazuionut@gmail.com

Follow Us On

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian