Works

Arta simplității este un puzzle de complexitate

Expoziții

Acrylic

Pictura acrilică, tehnica în care pigmenții sunt amestecați cu ceară lichidă, fierbinte. După ce toate culorile au fost aplicate pe suprafața de vopsire, un element de încălzire este trecut peste ele până când peria sau spatulul individual marchează fuzionarea într-un film uniform.

Pictura in ulei

Pictura in ulei, vopsea în culori de ulei, un mediu format din pigmenți supuși la uscarea uleiurilor. Facilitatea remarcabilă cu care se realizează fuziunea tonurilor sau a culorii o face unică printre mediile de vopsire fluidă; în același timp, tratamentul liniar satisfăcător și efectele clare sunt ușor de obținut.

Despre mine

ionut hazu

Un mic intro

Numele meu este Ionut Hazu și locuiesc în orașul meu natal Bacău, România. Totul a început când am împlinit vârsta de 15 ani ... Am luat un creion și am început să desenez tot felul de lucruri, cum ar fi schițarea benzilor animate ... a durat doar trei ani, decât am oprit din motive personale .

Read More

Expoziții

Sara Good Art Gallery

Nest hub -Community&Coworking

Simțiți-vă liber de a plasa Mail_ID si Aboneaza-te la Newsletter-ul meu aici. Puteți primi actualizările și ofertele mele!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian